Είναι παράξενα κίτρινη μέσα στο μπλε. Ανάβει το τελευταίο σπίρτο της θύμησής του. Όταν χαράξει, τα σημάδια θα ζουν στη γλώσσα τους. Στο άγγιγμα του δέρματος οι πόροι ανοίγουν και μπαίνει. Η ηδονή. Όλη η θάλασσα χύθηκε πάνω της.



(απόσπασμα από το κείμενο "ΧΩΡΑ")

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ GREEK NEWS AND RADIO FL ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ



Αύριο Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, είμαι καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του συγγραφέα Δημήτρη Βαρβαρήγου «Εγώ κι εσείς» - Μια εκπομπή για την τέχνη και τον Πολιτισμό. Θα μιλήσουνμε για τα βιβλία μου, θα κάνω ανάγνωση ποιημάτων και θα απαντήσω και στις δικές σας ερωτήσεις. Η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά στις 18.00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Greek News & Radio FL, με έδρα τη Φλόριντα των Η.Π.Α.

Η Μαρία Χρονιάρη γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από τα Ανώγεια της Κρήτης και έχει βραβευθεί πολλάκις από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και την International Action Art για την προσφορά της στα Ελληνικά γράμματα και τον Πολιτισμό.

Για να την ακούσετε αλλά και για να συμμετέχετε στο Live Chat της εκπομπής, πατήστε το κουμπί του PLAY στον ακόλουθο σύνδεσμο https://radio.greekradiofl.com/?fbclid=IwAR3tfXBx5vxzs5qZNiTCZ6ZvKgNG72176-7_8LlKb7xL3mj3GZVlkUQC9bY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου