Είναι παράξενα κίτρινη μέσα στο μπλε. Ανάβει το τελευταίο σπίρτο της θύμησής του. Όταν χαράξει, τα σημάδια θα ζουν στη γλώσσα τους. Στο άγγιγμα του δέρματος οι πόροι ανοίγουν και μπαίνει. Η ηδονή. Όλη η θάλασσα χύθηκε πάνω της.(απόσπασμα από το κείμενο "ΧΩΡΑ")

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣΓια πέντε χρόνια μέσα από το Radio Magazen και την εκπομπή "Πάντα η Εκάτη", ενώσαμε τα βράδια της Δευτέρας τις ψυχές μας και καταδυθήκαμε σε κόσμους μουσικούς, εσωτερικούς, μυστικούς. Φτιάξαμε τη δική μας πραγματικότητα μυσταγωγικά, όπως ταιριάζει στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Εκεί που ζει και υπάρχει η Εκάτη. Δημιουργήσαμε και μοιραστήκαμε σύμπαντα, ποιήματα, αγάπη. Ανάψαμε τις νύχτες, χαμηλώνοντας το φως και είδαμε την αλήθεια, όπως μόνο εκείνοι που αντέχουν να ζουν το σκοτάδι τους, μπορούν. 

Απόψε, κλείνουμε τον διακόπτη και αποτραβιόμαστε εκεί που η αλήθεια δεν χρειάζεται φως. Θα τα ξαναπούμε σύντομα, στην πατρίδα της Εκάτης. Ένα προσωρινό αντίο, όπως την αγαπήσατε, όπως σας αγάπησε κι όπως της αξίζει. Μια βαθιά υπόκλιση.

Καλή ακρόαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου