Είναι παράξενα κίτρινη μέσα στο μπλε. Ανάβει το τελευταίο σπίρτο της θύμησής του. Όταν χαράξει, τα σημάδια θα ζουν στη γλώσσα τους. Στο άγγιγμα του δέρματος οι πόροι ανοίγουν και μπαίνει. Η ηδονή. Όλη η θάλασσα χύθηκε πάνω της.(απόσπασμα από το κείμενο "ΧΩΡΑ")

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ΜΙΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΑΓΕΝΝΗΤΗ ΓΗ

Τα δικαιώματα της φωτογραφίας, ανήκουν στους Μανόλη Μπαρδάνη και Γεωργία Λιάμπη.


Την Τρίτη το βράδυ, στον φιλόξενο χώρο του POLIS ART CAFE πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής μου συλλογής "Αγέννητη γη" Εκδόσεις Σοκόλη. Είχα την τύχη, να βρίσκονται στο πάνελ των ομιλητών άνθρωποι αξιόλογοι και ξεχωριστοί, όπως ο Ποιητής Γιώργος Ρούσκας και ο Συγγραφέας - Ηθοποιός Τσιμάρας Τζανάτος, καθώς και την υπέροχη ηθοποιό αθηνά μαξίμου, που μας καθήλωσε με την ανάγνωση αλλά και τη ζωή που έδωσε, στα ποιήματά μου. 

Βαθιά ευγνώμων για την παρουσία τους, για την κατάθεση ψυχής που έκαναν αναλύοντας το βιβλίο μου και για την αγάπη και τον σεβασμό, με τα οποία το περιέβαλλαν. Μοιραστήκαμε στιγμές αλήθειας, στιγμές συγκίνησης, κλάψαμε, γελάσαμε και όλοι μαζί είδαμε την "Αγέννητη γη" να σαρκώνεται και να ανθίζει. 

Ευχαριστώ πολύ το POLIS ART CAFE, τον κ. Βασίλη Χατζηιακώβου, την εκδότριά μου Αθηνά Σοκόλη, αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία και την αγάπη σας. Θερμές ευχαριστίες στους φωτογράφους Μανόλη Μπαρδάνη και Γεωργία Λιάμπη, για την πολύτιμη καταγραφή, αλλά και τον Κώστα Καββαδία για την μαγνητοσκόπηση της εκδήλωσης.


Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο της παρουσίασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου