Είναι παράξενα κίτρινη μέσα στο μπλε. Ανάβει το τελευταίο σπίρτο της θύμησής του. Όταν χαράξει, τα σημάδια θα ζουν στη γλώσσα τους. Στο άγγιγμα του δέρματος οι πόροι ανοίγουν και μπαίνει. Η ηδονή. Όλη η θάλασσα χύθηκε πάνω της.(απόσπασμα από το κείμενο "ΧΩΡΑ")

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΙ - ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ


Από αυτή την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και κάθε απόγευμα Τετάρτης 18.00 - 20.00, για δύο ώρες θα είμαστε και μουσικά μαζί, μέσω της διαδικτυακής συχνότητας του Clipartradio. Θα μοιραζόμαστε σκέψεις, σιωπές, αγαπημένα μας βιβλία αλλά και πολλή μουσική. 

Μπορείτε να συνδέεστε με τον σταθμό από την δεξιά μπάρα του ιστολογίου, απλά πατώντας επάνω στην εικόνα του Επειδή Μαζί. Ή και εδώ:

http://www.clipartradio.gr/player/

Επειδή Μαζί, όλα γίνονται πιο ανθρώπινα και ζεστά.

Μαρία Χρονιάρη

6 σχόλια:

 1. Kαλή Αρχή Μαρία μου το ραδιόφωνο είναι λατρεία... :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις. Και στο ραδιόφωνο. Με συνέχεια και συνέπεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλοτάξιδη να είναι η εκπομπή, θα προσπαθήσω να συντονιστώ κι εγώ απ' την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, κι εύχομαι να τα καταφέρω να την ακούσω.

  Καλό Μήνα..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αερικό, όντως το ραδιόφωνο είναι λατρεία. Σε ευχαριστώ πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σταύρο,

  η θετική σου ενέργεια και η αγάπη με την οποία περιβάλεις κάθε τι που κάνω μου δίνει φτερά. Σε ευχαριστώ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αοράτη,

  Καλό Μήνα και σε σένα. Η μουσική είναι μια παγκόσμια εσωτερική γλώσσα, που ντύνεται με ήχους για να απαλύνει τις ψυχές μας. Απ' την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, θα είναι μεγάλη χαρά να σε έχω μαζί μου. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή